Keukens – Kwaliteit Voor Een Eerlijke Prijs

Gepubliceerd nov. 17, 21
6 min read

Hoe Vind Je De Beste Keukenbedrijven? - Keuken Ervaringen

Daarnaast zijn we voorlopig ook op donderdagavond geopend. Op die manier kunnen we snel schakelen, en geniet je nog voor de zomervakantie van een nieuwe keuken! Tijdens de persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge op 2 februari is bekend gemaakt dat de lockdown verlengd is tot en met ten minste 2 maart.

Deze versoepelde maatregelen hebben helaas geen effect op ons, wat betekent dat de showroom tot ten minste 2 maart gesloten blijft. Tot die tijd blijft ons lockdownplan van toepassing, waarin we je door middel van een videogesprek adviseren over jouw nieuwe keuken of over een keukenrenovatie. Afspraken bij je thuis, bijvoorbeeld voor het inmeten, leveren en monteren van de keuken, gaan normaal gesproken gewoon door.

Keukenstudio - Voor De Keuken Om Je Leven

De KeukenzaakWelkom Bij Keuken-expert
Hoe Vind Je De Beste Keukenbedrijven? - Keuken ErvaringenOnafhankelijk Keukenadvies: Hoe Ziet Dat Eruit?

Onze projectbegeleiders, monteurs en servicemedewerkers zullen een afspraak afzeggen wanneer zij klachten vertonen. Mocht je zelf gezondheidsklachten hebben, laat dit ons dan zo spoedig mogelijk weten. Wij zullen de werkzaamheden dan op een later tijdstip uitvoeren. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Wij hopen op je begrip in deze lastige situatie, en wensen je veel sterkte in de komende periode.

Helaas betekent dit dat onze showroom tot in ieder geval 19 januari 2021 gesloten blijft. Hieronder lees je hoe wij omgaan met deze lastige periode. Ook wij hebben sinds het begin van de coronacrisis maatregelen genomen om verspreiding te voorkomen. De richtlijnen vanuit de overheid, RIVM en GGD’s zijn hiervoor leidend, ook nu blijkt dat we onze showroom voor een periode van in ieder geval vijf weken moeten sluiten.

Uw Keuken Speciaalzaak

Inmiddels hebben wij contact opgenomen met iedereen die eerder al een afspraak gemaakt heeft. Afspraken bij je thuis, bijvoorbeeld voor het inmeten, leveren en monteren van de keuken, gaan normaal gesproken gewoon door. Dit geldt ook voor serviceafspraken. Onze projectbegeleiders, monteurs en servicemedewerkers zullen een afspraak afzeggen wanneer zij klachten vertonen.

Wij zullen de werkzaamheden dan op een later tijdstip uitvoeren. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen - keuken. Wij hopen op je begrip in deze lastige situatie, en wensen je veel sterkte in de komende periode. Op de persconferentie van 13 oktober werd duidelijk dat de maatregelen rondom het coronavirus verder aangescherpt gaan worden.

Keukenspecialist

Wij hanteerden op vrijdag al een openingstijd tot 20. 00u. Dit houdt dus in dat daar geen wijzigingen in zijn, en je nog steeds op vrijdagavond welkom bent. Wel zullen wij er op toe moeten zien dat de showroom om 20. 00u gesloten kan worden. Met het plannen van afspraken wordt hier rekening mee gehouden.

Zit je bij de adviseur aan tafel? Dan is het dragen van een mondkapje niet nodig. Naast bovenstaande aanpassingen, lees je hieronder alle aandachtspunten nog even op een rijtje. Ook wij hebben sinds het begin van de coronacrisis maatregelen genomen om verspreiding te voorkomen. De richtlijnen vanuit de overheid, RIVM en GGD’s zijn hiervoor leidend.

Welke Keukenzaken?Medewerkers die symptomen van COVID-19 vertonen blijven bijvoorbeeld thuis. Wij zijn dan ook gewoon bereikbaar in de showroom, telefonisch of via de mail. zampieri keuken. Onze showroom is open volgens de normale openingstijden. Ook als je geen afspraak hebt ben je welkom. Onze showroom wordt met grote regelmaat gereinigd en schoongehouden, om eventuele verspreiding van het virus te voorkomen.

In de showroom proberen wij de 1,5 meter afstand te bewaren. Houdt bij een ronde door de showroom zelf ook 1,5 meter afstand tot andere klanten en personeel. Om dit te waarborgen doen wij het volgende: We hanteren een maximaal aantal afspraken per dag. Op drukke momenten vragen we oriënterende klanten op een later moment terug te komen.

Zampieri Keuken

We vragen je om met maximaal twee personen te komen. Wij ontvangen je van harte, maar zonder handen schudden, elleboog- of voetbegroeting. Wij vragen je je handen te desinfecteren bij de entree. Hiervoor staat een speciale desinfectiepaal gereed. Was daarnaast regelmatig je handen, en gebruik indien gewenst de desinfecterende lotion die bij de adviseur op tafel staat - interieur.

Uw Keuken SpeciaalzaakKeukenzaak Capelle Aan Den Ijssel

Met name op drukkere momenten in de showroom is het verstandig deze te gebruiken tijdens een oriënterende ronde door onze showroom. nieuwe keuken capelle aan den ijssel. Zit je bij de adviseur aan tafel? Schuif je stoel niet verder dan de rood/witte lijn op de vloer aangeeft. Mede door het coronavirus kan de levertijd langer zijn dan normaal.

Landelijke Keukens. Volledige Ontzorging, Perfecte Keuken.

Sommige fabrikanten kampen nog steeds of opnieuw met leverproblemen, waardoor sommige keukens of apparaten later geleverd zullen worden. keuken capelle aan den ijssel. Betreffende klanten zijn al persoonlijk door onze projectbegeleiders benaderd. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op. Voor nieuwe klanten geldt dat we vooraf een indicatie kunnen geven van wanneer je jouw nieuwe keuken kunt verwachten.

Mocht je gezondheidsklachten hebben, of deze tijdens het montageproces krijgen, laat dit ons dan zo spoedig mogelijk weten. Wij zullen dan de werkzaamheden op een later tijdstip uitvoeren. Hetzelfde geldt voor servicewerkzaamheden. Op de persconferentie van 18 augustus zijn de landelijke coronaregels aangepast. Op basis van deze aanpassingen is er voor ons geen aanleiding om ons huidige beleid, zoals hieronder beschreven, aan te passen.

Grootste Keukenshowrooms? Overzicht Keukenshowrooms 2021

Daarnaast vragen wij je, naar aanleiding van de persconferentie van 18 augustus, voorzichtig te zijn als je op vakantie bent geweest in een gebied met veel besmettingen. Blijf in dat geval thuis en laat je testen, zoals geadviseerd wordt vanuit de overheid. De versoepelingen van de coronamaatregelen, aangekondigd op woensdag 24 juni, zijn vanaf vandaag ingegaan.

Reden voor ons om duidelijkheid te geven over de huidige situatie. Hieronder vind je een overzicht van de huidige maatregelen die wij nemen en de status rondom levering, montage en service. Op 21 april heeft de Rijksoverheid bekend gemaakt dat de geldende maatregelen m. b (keuken).t. het coronavirus verlengd zullen worden tot en met 19 mei.

Welkom Bij Keukens-badkamer-interieur

Door de verlenging van de maatregelen blijft ons showroombeleid ongewijzigd: de showroom blijft open, maar we nemen de maatregelen die verder in dit blog ter sprake komen in acht. Velthuizen Keukens volgt de ontwikkelingen rondom de coronavirus op de voet. Wij nemen alle door de Rijksoverheid opgelegde maatregelen in acht, welke op dit moment gelden tot en met dinsdag 28 april.

Deze maatregelen zullen wij uiteraard ook respecteren. Onze showroom blijft geopend! Als je een afspraak hebt gepland gaat deze gewoon door, maar omdat wij de gezond- en veiligheid van onze medewerkers en klanten het allerbelangrijkst vinden, vragen wij je wel de maatregelen zoals hieronder beschreven in acht te nemen. Het blijft ook gewoon mogelijk om nieuwe afspraken te plannen.

Betaalbare Topkwaliteit Keukens

Allereerst gaan onze gedachten uit naar de slachtoffers maar ook de hulpverleners, zorgpersoneel en alle mensen die elke dag hard aan het werk zijn om deze crisis te boven te komen. Het nieuws van het coronavirus gaat aan niemand voorbij, ook bij Velthuizen Keukens hebben wij aangepaste maatregelen getroffen om verdere verspreiding te voorkomen.

Meer van Online winkels

Navigation

Home

Latest Posts

Verjaardag Man Cadeau Kopen

Published Sep 11, 22
7 min read

Cadeaus

Published Sep 06, 22
6 min read

Cadeau Voor Mannen Die Alles Al Hebben

Published Aug 18, 22
6 min read